Το τουριστικό γραφείο ZAFIROPOULOS TOURS εδρεύει στην Αμαλιάδα, στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου. Είμαστε μέλος του HATTA, του συνδέσμου τουριστικών γραφείων εν Ελλάδι.
 
Διαθέτουμε 3 ιδιόκτητα πούλμαν, τελευταίας τεχνολογίας MERCEDES TRAVEGO 50 & 53 ΘΕΣΕΩΝ και το Μercedes sprinter 519 lux edition 22 θέσεων. και μπορούμε να παρέχουμε οποιοδήποτε αριθμό πούλμαν μας ζητηθεί. H 40 ετής πείρα μας στον χώρο των εκδρομών και των μεταφορών γενικότερα μας καθιστά το Νο 1 γραφείο στην προτίμηση των εκδρομέων. Εδώ και είκοσι χρόνια συνεργαζόμαστε με την Ελληνική Αρχιεπισκοπή της Αμερικής για τις μετακινήσεις του Ιονικού Χωριού στην Γλύφα. Εξυπηρετούμε και πρακτορεύουμε γνωστά κρουαζιερόπλοια για τις μετακινήσεις αλλοδαπών τουριστών που έρχονται στο λιμάνι του Κατακόλου για όλο το χρόνο. Είμαστε αποκλειστικοί συνεργάτες για τις μεταφορές του Δήμου Αμαλιάδας και των σωματίων και συλλόγων της πόλης μας.
Ταξιδεύουμε τον Δικηγορικό σύλλογο Αμαλιάδας στην Ευρώπη για αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία, τον πεζοπορικό όμιλο, τον όμιλο φίλων Μακεδονίας, τον σύνδεσμο πολιτικών συνταξιούχων, το ΚΑΠΗ Αμαλιάδας, αθλητικούς συλλόγους, τον σύλλογο Νομαρχιακών υπαλλήλων, ενορίες και τον μεγαλύτερο αριθμό εκδρομέων του νομού μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Υποδεχθήκαμε στην πόλη μας και εξυπηρετήσαμε άψογα το πανευρωπαικό πρωτάθλημα μπάσκετ το 2004. Τα πούλμαν μας συμμετείχαν στο πρόγραμμα μεταφορών αντιπροσώπων της KODAK στους Ολυμπιακούς αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004. Εργαζόμαστε σε προγράμματα αθλητικών μετακινήσεων και έχουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη όλων των εκπαιδευτικών και μαθητών για τις ασφαλείς εκδρομικές τους αποδράσεις. Σήμα του γραφείου μας είναι ένα χαμογελαστό πρόσωπο σε καρτούν και αυτό δηλώνει την επιθυμία μας να χαρίζουμε χαμόγελο στους πελάτες μας.

Υποδεχόμαστε με το ίδιο χαμόγελο και την δική σας πρόταση συνεργασίας και υποσχόμαστε καλές παροχές υπηρεσιών.

Η υπεύθυνη του γραφείου
Ανυφαντή Μαρία