Γιάννενα

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 OKTΩΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναχώρηση από την εθνική τράπεζα στην Αμαλιάδα, ώρα 06:00 π.μ. για Πάτρα – Ρίο Αντίρριο. Στάση για τον πρωινό μας καφέ μετά την γέφυρα. Δια μέσου Άρτας, άφιξη στα Γιάννενα και επίσκεψη στο Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη. Ακολουθεί περιήγηση στην πόλη των Ιωαννίνων και στην συνέχεια στάση στην λίμνη. Επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο και στο Κάστρο. Προαιρετική βαρκάδα στη  λίμνη της κυρά – Φροσύνης και άφιξη στο ομώνυμο νησάκι. Επίσκεψη στο σπίτι-μουσείο του Αλή – Πασά και φαγητό στις τοπικές ταβέρνες με τα ιδιαίτερα φαγητά. Επιστροφή στην πόλη των Ιωαννίνων και χρόνος ελεύθερος για τα αναμνηστικά σας ψώνια στα καταστήματα αργυροχρυσοχοϊας και στα ξεχωριστά ζαχαροπλαστεία της πόλης. Αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεση στάση.  Άφιξη στην Αμαλιάδα ώρα 22:00 μ.μ περίπου.

Εκδρομή στα Γιάννενα

  • Αναχώρηση από την εθνική τράπεζα στην Αμαλιάδα, ώρα 06:00 π.μ. για Πάτρα – Ρίο Αντίρριο.
  • Στάση για τον πρωινό μας καφέ μετά την γέφυρα. Δια μέσου Άρτας, άφιξη στα Γιάννενα και επίσκεψη στο Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη.
  • Ακολουθεί περιήγηση στην πόλη των Ιωαννίνων και στην συνέχεια στάση στην λίμνη. Επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο και στο Κάστρο. Προαιρετική βαρκάδα στη  λίμνη της κυρά – Φροσύνης και άφιξη στο ομώνυμο νησάκι.
  • Επίσκεψη στο σπίτι-μουσείο του Αλή – Πασά και φαγητό στις τοπικές ταβέρνες με τα ιδιαίτερα φαγητά.
  • Επιστροφή στην πόλη των Ιωαννίνων και χρόνος ελεύθερος για τα αναμνηστικά σας ψώνια στα καταστήματα αργυροχρυσοχοϊας και στα ξεχωριστά ζαχαροπλαστεία της πόλης.
  • Αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεση στάση.  Άφιξη στην Αμαλιάδα ώρα 22:00 μ.μ περίπου.

Δεν περιλαμβάνονται: τα εισιτήρια των μουσείων και του πλοίου για το νησάκι της κυρά Φροσύνης

Τιμή συμμετοχής : €. 40

Ημερήσια

από 40€/άτομο

Πληροφορίες & Κρατήσεις:

Φόρμα ενδιαφέροντος:

Σχετικές Εκδρομές