ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΟΖΑΝΗ - ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ: 26 - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΟΖΑΝΗ - ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ: 26 - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 26 - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΟΖΑΝΗ - ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

1η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση ώρα 06:00 από την εθνική τράπεζα στην Αμαλιάδα, για την Πάτρα- Ρίο- Αντίρριο. Δια μέσω Αμφιλοχίας, Ιωαννίνων, Εγνατίας οδού, άφιξη στην Καστοριά. Πανοραμική βόλτα γύρω από την λίμνη και επίσκεψη στην ιστορική Μονή της Μαυριώτισσας και στο σπήλαιο του Δράκου. Γνωρίστε ένα παραδοσιακό Καστοριανό σπίτι που στεγάζει το λαογραφικό Μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για τα αναμνηστικά μας ψώνια στα γουναράδικα.

Αναχώρηση για την Κοζάνη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διαν/ση.

2η ΗΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη λίμνη Κερκίνη κάνοντας μια όμορφη διαδρομή περνώντας από το φράγμα του Στρυμώνα. Θαυμάστε τον ξεχωριστό υδροβιότοπο με τα 300 είδη πουλιών και άλλα ζωικά και φυτικά είδη. Απολαύστε μια ιδιαίτερη βαρκάδα στην λίμνη. Αναχώρηση για τις Σέρρες με ενδιάμεση στάση στο οχυρό Ρούπελ. Άφιξη στις Σέρρες τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και βραδινή έξοδος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό. Πρώτη επίσκεψη στο μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου και στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην πόλη των Σερρών. Θα γνωρίσουμε το κάστρο και το αρχαιολογικό μουσείο. Αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας στις 22.00 περίπου.

*** ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ***

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €. 150

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €.50

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με πούλμαν, ξενοδοχεία 3* με πρωινά

        ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880