ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ: 11-13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ: 11-13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 11-13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

1η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση ώρα 06:30 από την εθνική τράπεζα στην Αμαλιάδα για Ρίο- Αντίρριο. Πέρασμα από την γέφυρα και στάση για τον καφέ μας. Αναχώρηση για Αμφιλοχία- Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί και χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ανάπαυση. Το απόγευμα παρακολούθηση του πανηγυρικού Εσπερινού του πολιούχου της Κέρκυρας, του Αγίου Σπυρίδωνος με την Λιτανεία. Βόλτα στα γραφικά καντούνια της πόλης στην πλατεία Σπιανάδα, και στο Κάστρο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ :Πρωινό και παρακολούθηση της θείας λειτουργίας στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνος. Περνώντα ς από τουριστικά θέρετρα θα έρθουμε στην Παλαιοκαστρίτσα και θα επισκεφθούμε το ιστορικό μοναστήρι. Επισκεφθείτε το Μουσείο και απολαύστε την μαγευτική θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Το απόγευμα επίσκεψη στο Κανόνι και το Ποντικονήσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και βραδινή έξοδος, προαιρετικά, σε ταβέρνα με κερκυραϊκά τραγούδια. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό καιεπίσκεψη στο0 μουσείο Αχίλλειον με ξεναγό. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για αναμνηστικά ψώνια και επιβίβαση στο πλοίο για Ηγουμενίτσα το μεσημέρι . Δια μέσου Αμφιλοχίας άφιξη στην Πάτρα. Επιστροφή στην πόλη μας ώρα 22:00 περίπου.

*** ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ***

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €. 130

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 45

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας και επιστροφής

Ξενοδοχείο 3* με πρωινό , Ξεναγός στο Αχίλλειο

   ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880