ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ 10-11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ 10-11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 10-11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

 

1η ημέρα: Αναχώρηση ώρα 02:00 από την Εθνική Τράπεζα στην Αμαλιάδα για Αίγιο, όπου θα γίνει μια 20΄λεπτά στάση. Δια μέσω Ισθμού και Αττικής οδού, άφιξη στην Ραφήνα. Επιβίβαση στοπλοίο για Τήνο– Μύκονο ώρα 8.00. Άφιξη στο νησί των ανέμων ώρα 12.00 περίπου. Στη περιήγηση μας στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Άνω Μερά και το μοναστήρι της Παναγίας της Τουρλιανής, με τις πολύτιμες εικόνες. Συνεχίζουμε για την παραλία του Καλαφάτη και τον Πλατύ Γυαλό. Άφιξη στον Ορνό και στην Χώρα Μυκόνου όπου θα δούμε τη Μικρή Βενετία και τους Ανεμόμυλους.

Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, μπάνιο και βόλτα στα γραφικά σοκάκια και τα αναμνηστικά σας ψώνια έως τις 15:30. Επιβίβαση στο πλοίο για Τήνο και άφιξη ώρα 16:30. Προσκύνημα στο Ναό της Μεγαλόχαρης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και βραδινό ελεύθερο στη Χώρα της Τήνου. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:Το πρωί θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία στο Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Πρωινό στο ξενοδοχείο και βόλτα στο παζάρι για αναμνηστικά ψώνια και φαγητό έως τις 13:00 μ.μ. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση ώρα 14:30. Επιστροφή στη Ραφήνα και αναχώρηση για την Αμαλιάδα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη ώρα 23:30 περίπου.

 

*** ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ***

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €. 150 σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 20

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν

      • Όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που αναφέρονται
      • Ξενοδοχείο και πρωινό
      • Συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 

 

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

 

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880