ΚΕΡΚΥΡΑ 16 - 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ 16 - 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 16 - 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση ώρα 07:00 για Πάτρα, Ρίο- Αντίρριο. Πέρασμα από την γέφυρα και στάση για τον καφέ μας. Αναχώρηση για Ηγουμενίτσα δια μέσου Ιωαννίνων. Επιβίβαση στο πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί και χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ανάπαυση. Το απόγευμα επίσκεψη στο Κανόνι και το Ποντικονήσι. Επιστρέφοντας στην πόλη θα επισκεφτούμε το Ανάκτορο Μον Ρεπό. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθείτε στην πλατεία Σπιανάδα, στα καντούνια, να προσκυνήσετε στον Άγιο Σπυρίδωνακαι να πάρετε το ουζάκι σας στο παλιό λιμάνι, το Μαντούκι.

2η ΗΜΕΡΑ :Πρωινό και αναχώρηση για το Μουσείο Αχίλλειο. Στη συνέχεια θα έρθουμε στις Μπενίτσες και θα επισκεφθούμε το μουσείο θαλάσσης. Αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα. Επίσκεψη στο μοναστήρι με το Μουσείο και την μαγευτική θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δια μέσου Ύψους και Δασιάς. Για το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε κέντρο με κερκυραϊκούς και σύγχρονους χορούς. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και αναχώρηση για βόλτα και ψώνια στην πόλη. Επίσκεψη στην Μητρόπολη με το Ακέφαλο Σώμα της Αγίας Θεοδώρας και στο Κάστρο. Επιβίβαση στο πλοίο για Ηγουμενίτσα το μεσημέρι. Δια μέσου Ιωαννίνων, άφιξη στην Πάτρα. Επιστροφή ώρα 22:00 περίπου.

 

*** ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ***

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  €. 220

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 96

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας  και επιστροφής

Ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή, Ξεναγός στο Αχίλλειο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ €. 6 ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ 

και το ΦΠΑ απόδειξης

 

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880