ΠΑΤΜΟΣ 27-31 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΤΜΟΣ 27-31 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 27-31 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΠΑΤΜΟΣ-ΛΕΙΨΟΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

 

1η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση στην Εθνική τράπεζα Αμαλιάδας ώρα 06:00. Επιβίβαση  στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεση στάση για καφέ.Επιβίβαση στο πλοίο ώρα 12:00 και άφιξη στην Πάτμο στις 20:40. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Σκάλα και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό ξεκινάει η γνωριμία μας με το νησί της Αποκάλυψης. Πρώτος σταθμός η Χώρα. Περιήγηση στα γραφικά δρομάκια του παραδοσιακού οικισμού. Ακολουθεί επίσκεψη στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Ο τόπος αυτός είναι το μέρος συγγραφής του ιερού κειμένου της Αποκάλυψης του Ιωάννου. Εδώ βρίσκεται η Μονή της Αποκάλυψης. Ακολουθεί επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Αναχώρηση για την παραλία του Γροίκου όπου θα γευματίσουμε. Επιστροφή για ανάπαυση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στα  σοκάκια της Σκάλας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι της Παναγίας της Κουμάνας. Ακολουθεί επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Ευαγγελισμού. Φαγητό και μπάνιο στην παραλία στα Λουκάκια. Επιστροφή στην Σκάλα και ανάπαυση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με παραδοσιακά συγκροτήματα. Διανυκτέρευση.

 4η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επιβιβαστούμε στο τουριστικό σκάφος για μια προαιρετική εκδρομή στους Λειψούς. Επίσκεψη στην Παναγιά του Χάρου και ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο. Φαγητό στις παραλιακές ταβέρνες και μπάνιο. Επιστροφή στην Πάτμο το απόγευμα. Χρόνος ελεύθερος για τα αναμνηστικά σας ψώνια. Επιβίβαση στο πλοίο στις 23:55. Τακτοποίηση στις καμπίνες  και απόπλους για Πειραιά και διανυκτέρευση εν πλώ.  

5η ΗΜΕΡΑ: Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά ώρα 08:05 και στη συνέχεια στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις.                        

                     

                    

                             ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : €. 250 το άτομο

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

                       *Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν

          *Καμπίνες δίκλινες εσωτερικές στην επιστροφή Πειραιά-Πάτμο

         *3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Plaza και Chris στη Σκάλα                με πρωινά

                         *φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο

 

     ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 50

    ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΠΙΝΑ: €. 200

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ 17€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 

 

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880