ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 3-8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 3-8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 3-8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

 

1ηΗΜΕΡΑ: ΑΜΑΛΙΑΔΑ– ΚΑΒΑΛΑ

 

Αναχώρηση ώρα 06:00 από την Εθνική Τράπεζα Σ Αμ για Ρίο και Αντίρριο. Στάση για τον πρωινό μας καφέ μετά την γέφυρα. Δια μέσου Εγνατίας οδού, άφιξη στη Βέροια και στάση για φαγητό. Αναχώρηση για την Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και βραδινή έξοδος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2ηΗΜΕΡΑ:  ΚΑΒΑΛΑ- ΚΗΠΟΙ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 

 

Πρωινό και αναχώρηση ώρα 08:00 για το τελωνείο των Κήπων. Απαραίτητος έλεγχος και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη δια μέσου Ραιδεστού. Στην πρώτη μας επίσκεψη θα δούμε την Μονή των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ και το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ.Στη συνέχεια σας προτείνουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Βόσπορο (προαιρετικά). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ανάπαυση. Δείπνο και διανυκτέρευση. 

 

3ηΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ –ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον ιστορικό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ μετους οβελίσκους, την θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ με τα φημισμένα ψηφιδωτά της.Η ξενάγησή μας συνεχίζεται στα σουλτανικά ανάκτορα του ΤΟΠ- ΚΑΠΙή αλλιώς την ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΟΥ με τους αμύθητους θησαυρούς. Χρόνος ελεύθερος για τον καφέ μαςΣτη συνέχεια θα δούμε  το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙκαι την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ. Γεύμα σε κεντρικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ανάπαυση. Βραδινή έξοδος προαιρετικά σε κέντρο με οριεντάλ χορευτικά και ανατολίτικο χρώμα.  Διανυκτέρευση. 

 

4ηΗΜΕΡΑ: ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΙΑ

 

Μετά το πρωινό θα περάσουμε από την γέφυρα του Βοσπόρου για να έρθουμε στην ασιατική πλευρά της Πόλης. Επιβίβαση σε πλοιάριο για τα μαγευτικά ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΙΑ,  την ΠΡΙΓΚΙΠΟ και τηνΧΑΛΚΗ. Επίσκεψη  στην περίφημη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ της Χάλκης (ανάβαση με άμαξες).  Επιστροφή στην Πόλη και προαιρετική επίσκεψηστηνΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ για αναμνηστικά ψώνια.

 

Δείπνο στο ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ.Διανυκτέρευση.

 

5ηΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ -ΚΟΜΟΤΗΝΗ 

 

Μετά το πρωινό θα έρθουμε στους ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝκαι την εκκλησίατηςΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ.Στη συνέχεια περνώντας από τα ΘΕΟΔΟΣΙΑΝΑ ΤΕΙΧΗτης Πόλης θα αποχαιρετίσουμε την Κωνσταντινούπολη. Τελωνειακός έλεγχος στους Κήπους και άφιξη στην Κομοτηνή. Βραδινή έξοδος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

6ηΗΜΕΡΑ:ΚΟΜΟΤΗΝΗ –ΑΜΑΛΙΑΔΑ

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την επιστροφή μας δια μέσου Εγνατίας οδού. Άφιξη στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις  ώρα 21:00.

 

 

*** ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ***

 

                                                                     

 

TIMHΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €. 350

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 120

       ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας
  • Ξενοδοχεία 4* και 3,5*, στην Κομοτηνή και στην Κωνσταντινούπολη με πρωινά
  • 3 γεύματα σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη
  • Ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα Πριγκιποννήσια.
  • Δεν περιλαμβάνονται: οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, οι άμαξες στην Χάλκη, η βραδινή έξοδος και ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ή ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ

 

 

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

 

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880