ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ  12-19 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ 12-19 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ :  12-19 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΑΛΙΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ ΕΝ ΠΛΩ

 

Αναχώρηση από την εθνική τράπεζα στην Αμαλιάδα ώρα 11:00 για Πάτρα. Άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Αναχώρηση ώρα 13:30 για την Αγκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΚΟΝΑ- ΡΩΜΗ

 

Άφιξη στο ιταλικό λιμάνι και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ιταλίας, τη Ρώμη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και βραδινό τουρ στην αιώνια πόλη. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ

 

Μετά το πρωινό θα αρχίσει η ξενάγηση στη Ρώμη. Θα γνωρίσουμε μεταξύ άλλων την Πλατεία του Καπιτωλίου, το Κολοσσαίο, το Αρματοδρόμιο, την Αψίδα του Αγίου Κωνσταντίνου, το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, την Πιάτσα Βενέτσια, την Αρχαία Ρωμαική αγορά, την Πλατεία Δημοκρατίας την Φοντάνα Ντι Τρέβι κ.α. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ- ΒΑΤΙΚΑΝΟ

 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την έδρα της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, το κρατίδιο του Βατικανού. Θα δούμε την Καπέλα Σιστίνα και ένα από τα μεγαλοπρεπέστερα οικοδομήματα της γης, την Βασιλική του Αγίου Πέτρου. Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα για αναμνηστικά ψώνια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ-ΣΙΕΝΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

 

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τη Μεσαιωνική πόλη, Σιένα. Η πλατεία του Κοχυλιού με το Δημοτικό μέγαρο, ο Πύργος του Μάτζια και τα άλλα κτίρια που την περιστοιχίζουν έχει από πολλούς χαρακτηριστεί ως η ομορφότερη του κόσμου. Αναχώρηση για τη Φλωρεντία. Γνωριμία με την πόλη της Αναγέννησης. Επίσκεψη στο Βαπτιστήριο, στην Παναγία των λουλουδιών, την Πλατεία, το Μέγαρο της Σινιορίας, το Πόντε Βέκκιο στον Άρνο ποταμό, τη Σάντα-Κρότσε και την Πλατεία Δημοκρατίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΜΕΣΤΡΕ

 

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Βενετίας. Σήμερα θα γνωρίσουμε την πόλη των Δόγηδων με τα 118 νησάκια τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την όμορφη Βενετία. Στην ξενάγησή μας θα δούμε την Γέφυρα των Στεναγμών, το Παλάτσο Ντουκάλε, τον Πύργο του Ρολογιού, την Βασιλική του Αγίου Μάρκου με την ομώνυμη πλατεία της. Τέλος θα έχουμε την ευκαιρία για μία προαιρετική βόλτα με τις γόνδολες. Αναχώρηση για το Μέστρε, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΣΤΡΕ-ΡΑΒΕΝΑ-ΑΓΚΟΝΑ

 

Πρωινό και αναχώρηση για την Ραβέννα, την πόλη με τα παλαιοχριστιανικά και βυζαντινά κτίρια και τα περίφημα ψηφιδωτά. Εδώ θα δούμε την εκκλησία Σαν Βιτάλε, το μαυσωλείο της Γκάλλα Πλακίντια και τον Άγιο Απολλινάριο. Μετά την ξενάγησή μας στην πόλη χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Αναχώρηση για το λιμάνι της Αγκόνας, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους ώρα 17:30. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

8η ΗΜΕΡΑ:ΠΑΤΡΑ-ΑΜΑΛΙΑΔΑ

 

Άφιξη στην Πάτρα ώρα 15:00. Επιστροφή στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από την Ιταλία.

 

 

 

 

*** ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ***

 

Τιμή συμμετοχής: €. 650,00 το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

 

Διαφορά μονόκλινου: €.120,00

 

Περιλαμβάνει:

 

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 

5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* και 4*με ημιδιατροφή

 

Καμπίνες ΑΒ4΄τετράκλινες εσωτερικές

 

Αρχηγός, διπλωματούχος ξεναγός

 

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Φ.Π.Α. απόδειξης

 

Δεν περιλαμβάνει: τον φόρο διαμονής στα ξενοδοχεία, τις εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Διαφορές καμπινών με επιστροφή

 

Α2΄ δίκλινη εξωτερική: €. 80,00 το άτομο

 

ΑΒ2΄ δίκλινη εσωτερική: €.72,00 το άτομο

 

Α3΄ τρίκλινη εξωτερική: €. 55,00 το άτομο

 

ΑΒ3΄ τρίκλινη εσωτερική: €. 55,00 το άτομο

 

Α4΄ τετράκλινη εξωτερική: €. 38,00 το άτομο

 

Για έκτακτη ανάγκη σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη καλέστε: 112

 

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880