ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14-17 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14-17 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 14-17 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

 

1η ημέρα: Αναχώρηση από την Αμαλιάδα ώρα 01:30 για Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάρο- Νάξο- Σαντορίνη στις 07:25. Άφιξη στο λιμάνι της Σαντορίνης στις 15:10. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στα Φηρά και ανάπαυση. Βραδινή έξοδος στην καλντέρα, στα Φηρά για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα σοκάκια. Χρόνος ελεύθερος για την βόλτα σας Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό ξεκινάει η γνωριμία μας με το νησί. Θα επισκεφθούμε με τοπικό ξεναγό το παλαιοντολογικό μουσείο σταΦηρά και τις αρχαιότητες στο Ακρωτήρι, μια ολόκληρη πολιτεία που την έφεραν στο φως οι ανασκαφές του καθηγητή Μαρινάτου. Στη συνέχεια θα ανέβουμε στο βουνό του Προφήτη Ηλία για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα προς το νησί. Συνεχίζουμε με την επίσκεψή μας στην παλιά πρωτεύουσα του νησιού, τον Πύργο. Στάση για ένα παραδοσιακό καφεδάκι. Το μεσημέρι θα φθάσουμε στην πιο όμορφη παραλία του νησιού, την Περίσσα, όπου θα κάνουμε το μπάνιο σας και θα γευματίσουμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ανάπαυση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την μαγευτική Οία. Μετά από τον περίπατο στα όμορφα κατάλευκα δρομάκια του διατηρητέου οικισμού θα απολαύσουμε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Για το βράδυ σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την φάβα Σαντορίνης και εκλεκτούς θαλασσομεζέδες στην Οία. Επιστροφή και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: Πρωινό. Σήμερα ο χρόνος μας θα διατεθεί για την προαιρετική κρουαζιέρα στα μαυρισμένα βράχια της Παλιάς και Νέας Καμμένης και στο νησάκι Θηρασία. Θα κολυμπήσουμε στα ζεστά νερά της Παλιάς Καμμένης που δημιουργήθηκαν απ’τις παλιές εκρήξεις του ηφαιστείου, θα κάνουμε ανάβαση με τα πόδια στον ενεργό κρατήρα του ηφαιστείου της Νέας Καμμένης που βγάζει ακόμα καπνούς και θα επισκεφθούμε το νησί της Θηρασίας όπου θα κάνουμε μπάνιο και θα γευματίσουμε. Στη συνέχεια της κρουαζιέρας μας θα περάσουμε κατά μήκος των επιβλητικών ακτών του νησιού που είναι τοιχώματα της τεράστιας «καλντέρας », του υποθαλάσσιου κρατήρα. Επιστροφή στο λιμάνι του Αθηνιού. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε γνωστό Οινοποιείο όπου μπορείτε να δείτε μουσείο κρασιού, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε τοπικά κρασιά. Στη συνέχεια άφιξη στο Καμάρι για να περπατήσουμε στον απέραντο πεζόδρομο. Επιστροφή στα Φηρά και διανυκτέρευση.4η ημέρα: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό Μουσείο στα Φηρά. Για τη συνέχεια σας προτείνουμε να απολαύσετεμια κατάβαση με τα τελεφερίκ ή τα μουλαράκια προς το παλιό λιμάνι. Χρόνος ελεύθερος για τα αναμνηστικά ψώνια σας. Επιβίβαση στο πλοίο για Πειραιά στις 15:30 και άφιξη στις 23:25. Επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση.  

 

*** ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ***

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €. 290,00 το άτομο.ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 98,00ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν 
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Γ΄ θέσεως με Blue Star Ferries
  • Ξενοδοχείο Β΄ κατηγορίας στα Φηρά με πρωινά 
  • Ξεναγός στο Ακρωτήρι

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.Την κρουαζιέρα στο ηφαίστειο €. 25 το άτομο και τον φόρο διαμονής στο ξενοδοχείο €. 3 το άτομο

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880