ΛΟΝΔΙΝΟ 22-25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΛΟΝΔΙΝΟ 22-25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 22-25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΛΟΝΔΙΝΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα: Αμαλιάδα-Αθήνα - Λονδίνο.

Συγκέντρωση στην Εθνική τράπεζα στην Αμαλιάδα ώρα 06:00 και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Επιβίβαση σε απευθείας πτήση για το Λονδίνο ώρα 13:45. Άφιξη στο αεροδρόμιο Lutonτου Λονδίνου, παραλαβή αποσκευών και στην συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας AMBASSADORS 3*. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Λονδίνο-Ξενάγηση πόλης & Βρετανικό Μουσείο.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ξενάγηση του Λονδίνου. Θα δούμε τα βασιλικά ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την ιστορική πλατεία Τραφάλγκαρ, την πλατεία Πικαντίλλυ, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου και το περίφημο Μπιγκ Μπεν, το Αβαείο του Γουέστμινστερ και τον Πύργο του Λονδίνου. Η ξενάγηση καταλήγει με την επίσκεψή μας στο φημισμένο Βρετανικό Μουσείο στο οποίο μεταξύ των άλλων θα δούμε την πτέρυγα των ελληνικών αρχαιοτήτων όπου εκτίθενται τα μοναδικής ομορφιάς γλυπτά του Παρθενώνα και θα θαυμάσουμε πλήθος άλλων αρχαιοτήτων μεταξύ των οποίων το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού και τον ναό της Αρτέμιδος. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα - καφέ (ατομικά έξοδα) Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Λονδίνο-Ελεύθερη Μέρα ( Προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση – Γκρήνουιτς).

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε τα μαγευτικά πάρκα του Λονδίνου, το Χάιντ Παρκ, το Ρίτζεντ Παρκ στο οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε το ζωολογικό κήπο, το Σεντ Τζέιμς Παρκ στο οποίο βρίσκονται και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Μπορείτε να απολαύσετε μία βόλτα στους γραφικούς δρόμους του Λονδίνου και να επιλέξετε να επισκεφτείτε κάποια από τα πολλά μουσεία όπως το μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσό το μουσείο Φυσικής Ιστορίας κ.α. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε στην προαιρετική κρουαζιέρα με τα ειδικά πλοιάρια, στο Τάμεση. Αν και δεν είναι το μεγαλύτερο ποτάμι της Βρετανίας , ο Τάμεσης είναι το πιο διάσημο λόγω της σχέσης του με το Λονδίνο και προσφέρει θαυμάσιες πανοραμικές όψεις της πόλης. Στο τέλος της κρουαζιέρας μας θα επισκεφθούμε το Γκρήνουιτς όπου θα θαυμάσουμε το Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο, το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο, το αρχοντικό Κουήνς Χάους και φυσικά το Γκρήνουιτς Πάρκ με το Παλιό Βασιλικό Αστεροσκοπείο.

4η Ημέρα: Λονδίνο – Αθήνα- Aμαλιάδα.

Νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και απευθείας πτήση επιστροφής για την Ελλάδα. Άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι και επιστροφή στην πόλη μας με πούλμαν του γραφείου μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €. 570

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 120

EΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΒΑΛΙΤΣΑΣ 20KG 66€.

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Aθήνα – Λονδίνο (Luton) - Αθήνα με WIZZAIR.
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στο κεντρικό Λονδίνο σε δίκλινα δωμάτια με αγγλικό πρωινό.
 • Μεταφορές, εκδρομές και μετακινήσεις με τουριστικό λεωφορείο βάση προγράμματος.
 • Ξεναγήσεις και περιηγήσεις βάση προγράμματος.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour.
 • Υπηρεσίες τοπικού ελληνόφωνου αντιπροσώπου στο σύνολο της εκδρομής.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, κρουαζιέρες και συναφείς χώρους.
 • Ποτά, αναψυκτικά και ότι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

Δεν περιλαμβάνονται:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω αργιών ή τεχνικών λόγων για καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος χωρίς όμως να υπάρχει καμία απολύτως παράλειψη.

 • Σε γενικές γραμμές τα δωμάτια παραλαμβάνονται από τα ξενοδοχεία μετά από τις 14.00μμ και παραδίδονται πριν τις 12.00μμ.
 • Όλοι οι ταξιδιώτες είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους ταξιδιωτικά έγγραφα. Θα πρέπει να έχουν διαβατήριο σε ισχύ είτε καινούργια ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες τελευταίας 15ετίας για να μπορούν να ταξιδέψουν. Παιδιά έως 11 ετών απαραιτήτως διαβατήριο. Οι αλλοδαποί για να ταξιδέψουν θα πρέπει να μας συμβουλεύονται αν τυχόν χρειάζονται επιπλέον ταξιδιωτικά έγγραφα ή βίζα για την είσοδο τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Κάθε επιβάτης μπορεί να έχει 1 χειραποσκευή στο αεροπλάνο διαστάσεων 40 Χ 30 Χ 20 εκατοστά με μέγιστο βάρος 10 κιλά.
 • Ισοτιμία £ 1 = € 1,12

Πτήσεις: 22/03W9 4468Αθήνα - Λονδίνο 13:45- 15:25

25/03W9 4467 Λονδίνο -Αθήνα 07:20 - 13:10

ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880