ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ: 21 -26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ: 21 -26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 21 -26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΑΛΙΑΔΑ– ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση ώρα 06:00 από την Εθνική Τράπεζα στην Αμαλιάδα για Ρίο και Αντίρριο. Στάση για τον πρωινό μας καφέ μετά την γέφυρα. Δια μέσου Εγνατίας οδού, άφιξη στη Βέροια και στάση για φαγητό. Αναχώρηση για την Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και βραδινή έξοδος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΗΠΟΙ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση ώρα 08:00 για το τελωνείο των Κήπων. Απαραίτητος έλεγχος και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη δια μέσου Ραιδεστού. Στην πρώτη μας επίσκεψη θα δούμε την Μονή των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ και το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ. Στη συνέχεια σας προτείνουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Βόσπορο (προαιρετικά). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ανάπαυση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ –ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον ιστορικό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ μετους οβελίσκους, την θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ με τα φημισμένα ψηφιδωτά της.Η ξενάγησή μας συνεχίζεται στα σουλτανικά ανάκτορα του ΤΟΠ- ΚΑΠΙ ή αλλιώς την ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΟΥ με τους αμύθητους θησαυρούς. Χρόνος ελεύθερος για τον καφέ μας. Στη συνέχεια θα δούμε το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ και την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ. Γεύμα σε κεντρικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ανάπαυση. Βραδινή έξοδος προαιρετικά σε κέντρο με οριεντάλ χορευτικά και ανατολίτικο χρώμα. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΙΑ

Μετά το πρωινό θα περάσουμε από την γέφυρα του Βοσπόρου για να έρθουμε στην ασιατική πλευρά της Πόλης. Επιβίβαση σε πλοιάριο για τα μαγευτικά ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΙΑ, την ΠΡΙΓΚΙΠΟ και την ΧΑΛΚΗ. Επίσκεψη στην περίφημη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ της Χάλκης (ανάβαση με άμαξες). Επιστροφή στην Πόλη και προαιρετική επίσκεψηστην ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ για αναμνηστικά ψώνια.Δείπνοκαι διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ -ΞΑΝΘΗ

Μετά το πρωινό θα έρθουμε στους ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ και την εκκλησίατης ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ. Στη συνέχεια περνώντας από τα ΘΕΟΔΟΣΙΑΝΑ ΤΕΙΧΗ της Πόλης θα αποχαιρετίσουμε την Κωνσταντινούπολη. Τελωνειακός έλεγχος στους Κήπους και άφιξη στην Ξάνθη. Βραδινή έξοδος στην παλιά πόλη. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΞΑΝΘΗ –ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την επιστροφή μας δια μέσου Εγνατίας οδού. Άφιξη στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις ώρα 21:00.

*** ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ***

TIMHΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €. 350

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 120

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

    • Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
    • Ξενοδοχεία 4* στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, με πρωινά
    • Ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη.
    • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα Πριγκιποννήσια.
    • Συνοδός του γραφείου μας
    • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
    • Δεν περιλαμβάνονται: οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ο φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία της Ελλάδας, οι άμαξες στην Χάλκη, η βραδινή έξοδος και ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

                                       4* στην Κωνσταντινούπολη με ημιδιατροφή

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ή ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880