ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ:  8-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ: 8-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 8-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

 

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΑΛΙΑΔΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ-ΟΧΡΙΔΑ

 

Συγκέντρωση των εκδρομέων στον Πύργο ώρα 06:00 και στην Αμαλιάδα ώρα  06:30  και αναχώρηση για την Πάτρα. Στάση για τον πρωινό μας καφέ μετά την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Αναχώρηση για τα Ιωάννινα και στη συνέχεια για τα Γρεβενά δια μέσου Εγνατίας Οδού. Άφιξη στη Φλώρινα και στάση για φαγητό. Πέρασμα στο συνοριακό φυλάκιο της Νίκης και χρόνος ελεύθερος για ψώνια στα αφορολόγητα καταστήματα. Τελωνειακός έλεγχος και είσοδος στο FYROM. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  στην πόλη της Οχρίδας. Δείπνο και διανυκτέρευση. Προαιρετικά περπατήστε στον πεζόδρομο πλάι στην λίμνη.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΟΧΡΙΔΑ-ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ-ΣΤΡΟΥΓΚΑ

 

Πρωινό και επίσκεψη στην γραφική λίμνη της Οχρίδας. Περιήγηση στην παλιά πόλη που είναι φωλιασμένη στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Θα δούμε τα παλιά  αρχοντικά, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, του Αγίου Νικολάου, την εκκλησία του Αγίου Κλημεντίου που βρίσκεται στην κορυφή της πόλης και τα τείχη του κάστρου του Τσάρου Σαμουήλ, των Βουλγάρων. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει προαιρετική βαρκάδα στην  λίμνη. Μετά από μια όμορφη παραλίμνια διαδρομή θα

 

έρθουμε στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, χτισμένο τον 10ο αιώνα. Απόγευμα βόλτα στη Στρούγκα και περίπατος στον πεζόδρομο με τα μικρά παραδοσιακά μαγαζάκια. Επιστροφή στην Οχρίδα, δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. 

 

3η ΗΜΕΡΑ:  ΟΧΡΙΔΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ-ΑΜΑΛΙΑΔΑ

 

Πρωινό και αναχώρηση για τα σύνορα με ενδιάμεση στάση στην πόλη Μοναστήρι, Μπίτολα. Τελωνιακός έλεγχος και πέρασμα στην Ελλάδα.

Επιστροφή δια μέσου Πτολεμαΐδας στα Γρεβενά. Στάση για φαγητό. Δια μέσου Εγνατίας οδού, άφιξη στην Αμαλιάδα με ενδιάμεσες στάσεις στις 22:00 περίπου.

 

*** ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ***

 

 

Τιμή συμμετοχής: €. 135

 

Περιλαμβάνεται: Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 

Ξενοδοχείο 3* στην Οχρίδα, με ημιδιατροφή

 

Αρχηγός, ξεναγός.

 

Διαφορά μονόκλινου: €.35

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTΑΙ OIEIΣΟΔΟΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ, Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ

 

   ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ME ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

 

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880