ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣΧΑ 17-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣΧΑ 17-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 17-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣΧΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

1η ΗΜΕΡΑ: Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση ώρα 06:30 π.μ. από την εθνική τράπεζα στην Αμαλιάδα για Ηγουμενίτσα με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο φέρυ-μπώτ για Κέρκυρα ώρα 11:30 περίπου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ανάπαυση έως 18:00 και προσφορά δείπνου στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το κέντρο της πόλης όπου θα παρακολουθήσουμε τη μεγαλοπρεπή περιφορά των Επιταφίων με την συνοδεία των φιλαρμονικών. Προσκύνημα στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρωινό και αναχώρηση ώρα 09:00 για το Λιστόν, όπου θα παρακολουθήσουμε στις 11:00 την Λιτάνευση του σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος που σχετίζεται με το θαύμα του. Ακολουθεί το σπάσιμο των Μπότιδων (κανατιών) και η πρώτη Ανάσταση του Κυρίου. Στα εμβατήρια της μπάντας του Αγίου θα ακούσουμε το χαρμόσυνο εμβατήριο του Αμλέτου. Αμέσως μετά θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να περπατήσουμε στα γραφικά καντούνια, να περπατήσουμε ως το Κάστρο ή να επισκεφθούμε προαιρετικά ένα παλιό αρχοντικό της κέρκυρας που λειτουργεί ως μουσείο. Αναχώρηση για το Κανόνι και επίσκεψη στο Ποντικονήσι.

Ανάπαυση στο ξενοδοχείο έως τις 21:30 που θα αναχωρήσουμε για την πόλη. Εκεί θα παρακολουθήσουμε την μεγαλειώδη Ανάσταση που τελείται στην δεύτερη μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, τη Σπιανάδα με υψίφωνο χορωδό. Ακολουθεί η ρίψη των βεγγαλικών που θα φωτίσουν τον κερκυραϊκό ουρανό. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα διασκεδάζοντας με ζωντανή μουσική στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ : ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Επίσκεψη στο ιστορικό μοναστήρι και επιστροφή στο ξενοδοχείο δια μέσου Ύψους και Δασιάς.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα απολαύσουμε το πασχαλινό γεύμα με τον παραδοσιακό οβελία και διασκέδαση με μουσική. Ανάπαυση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τις Μπενίτσες και στη συνέχεια θα έρθουμε στην πόλη. Χρόνος ελεύθερος για τα αναμνηστικά μας ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε με τοπικό ξεναγό το περίφημο ανάκτορο του Κάιζερ, το Αχίλλειο. Επιστροφή στην πόλη και επιβίβαση στο πλοίο για Ηγουμενίτσα. Άφιξη στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις στις 22:00 περίπου.

 

*** ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ***

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €. 250

                     ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας και επιστροφής.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με 3 πρωινά και 3 γεύματα
  • Ξεναγός στο Αχίλλειο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

                   Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ

                     ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 75

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν

 

* το εισιτήριο της θεατρικής παράστασης

 

 

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ***

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΕΡΚΥΡΑ

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880