ΑΠΟΚΡΙΕΣ  ΣΤΗΝ  ΚΟΖΑΝΗ 17-19 ΦΕΒ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ 17-19 ΦΕΒ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ :17-18-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΑΠΟΚΡΙΕΣ  ΣΤΗΝ  ΚΟΖΑΝΗ

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση ώρα 06:30 από την εθνική τράπεζα στην Αμαλιάδα. Δια μέσω Πάτρας, πέρασμα από την γέφυρα του Ρίο στο Αντίρριο και στάση για τον καφέ μας. Επίσκεψη στο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων –Βρέλλη.Περνώντας από την Εγνατία Οδό θα φθάσουμε στο γραφικό Μέτσοβο. Φαγητό στις τοπικές ταβέρνες. Στη συνέχεια άφιξη στην Καλαμπάκα και η γνωριμία μας με το μοναδικό τοπίο σε όλη την Ευρώπη, τα Μετέωρα. Θα επισκεφθούμε δύο ξεχωριστές μονές, τις πιο χαρακτηριστικές των Μετεώρων, την Μονή του Αγίου Στεφάνου με το αξιόλογο μουσείο και την Μονή Βαρλαάμ. Θαυμάστε την μοναδική θέα πάνω από τους ιερούς βράχους των Μετεώρων και κάνετε τα αναμνηστικά σας ψώνια.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Καλαμπάκα. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Κοζάνη όπου θα παρακολουθήσουμε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις με το έθιμο της καμήλας και τα κιχιά. Περπατήστε μέσα στα γραφικά δρομάκια της πόλης και διασκεδάστε καρναβαλίζωντας. Επιστροφή το βράδυ στην Καλαμπάκα. Βραδινή έξοδος για διασκέδαση, προαιρετικά. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση με κατεύθυνση τα Τρίκαλα. Στάση στον πεζόδρομο για τον καφέ σας. Πέρασμα από την Λάρισα για τον Τύρναβο όπου θα γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα με τον σατυρικό τρόπο που επιβάλλουν τα τοπικά έθιμα. Χρόνος ελεύθερος για να συμμετέχετε στα Διονυσιακά δρώμενα.

Αναχώρηση για την επιστροφή μας το απόγευμα, δια μέσου Λαμίας και Μπράλου.

Άφιξη στην πόλη μας στις 22:00 περίπου.


 

   *ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ*

 

    ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €. 140

 

      ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 40

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με πούλμαν,

 

ξενοδοχείο με πρωινό, ξεναγήσεις.

 

                                                * ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ *

 

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880