ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ 4-5-6-7-IAN 2018

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ 4-5-6-7-IAN 2018

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ :4-5-6-7-IANOYAΡIOY-2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΑΛΙΑΔΑ- ΜΠΑΝΣΚΟ

Αναχώρηση ώρα 06:30 από την Αμαλιάδα για Ρίο, Αντίρριο. Δια μέσου Εγνατίας οδού άφιξη στον Προμαχώνα. Περνώντας τον τελωνειακό έλεγχο θα κατευθυνθούμε κατά μήκος της κοιλάδας του Στρυμώνα άφιξη νωρίς το βράδυ στο Μπάνσκο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε τον πιο ελκυστικό προορισμό για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, το κοσμικό θέρετρο της Βουλγαρίας που βρίσκετε στο Όρος Πιρίν, το Μπάνσκο. Επιβίβαση στο τελεφερίκ για να μας μεταφέρει στο πολυσύχναστο χιονοδρομικό κέντρο. Επιστροφή στο παραδοσιακό χωριό με τις μεγάλες αντιθέσεις, τα γραφικά δρομάκια και τα υπερσύγχρονα ξενοδοχεία, τις 100 ταβέρνες, τα καφέ και τα πολλά μαγαζιά με τοπικά προϊόντα και σουβενίρ. Γεύμα στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και αναμνηστικά ψώνια. Στη συνέχεια μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καζίνο. Διανυκτέρευση.

3η HMEΡΑ: ΜΠΛΑΚΟΕΒΡΑΝΤ -ΜΠΑΝΣΚΟ:
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πανεπιστημιούπολη του νότου της Βουλγαρίας, το Μπλακόεβραντ. Χρόνος ελεύθερος για τα ψώνια σας στον εμπορικό πεζόδρομο και επιστροφή στο Μπάνσκο το απόγευμα. Μετά το δείπνο σας προτείνουμε διασκέδαση σε κέντρο με μουσική. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ- ΣΑΝΤΑNΣΚΙ- ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Σαντάνσκι, την πατρίδα του Σπάρτακου και θα γνωρίσουμε την πόλη θέρετρο με τις ιαματικές πηγές. Περιήγηση στο πάρκο και στον μεγάλο πεζόδρομο για να κάνετε τα ψώνια σας στα εμπορικά καταστήματα. Στη συνέχεια θα έρθουμε στα σύνορα και μετά τον τελωνειακό έλεγχο θα κατευθυνθούμε προς τον Προμαχώνα. Άφιξη στα Γρεβενά και επιστροφή στην Αμαλιάδα με ενδιάμεσες στάσεις στις 22:00 περίπου.

 

*ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ*

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: € 190

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν, ξενοδοχείο PΕRUN4* με ημιδιατροφή

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 60

ΔΕΝ ΠΕΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα τελεφερίκ και η βραδινή έξοδος

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ *

 

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880