ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ - ΒΕΝΕΤΙΑ 2-9 AYΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ - ΒΕΝΕΤΙΑ 2-9 AYΓΟΥΣΤΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ :  2-9 AYΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ - ΒΕΝΕΤΙΑ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΑΛΙΑΔΑ- ΔΥΡΡΑΧΙΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Αναχώρηση από την πλατεία Ελευθερίας στην Αμαλιάδα, ώρα 06:30 για τα Ιωάννινα και το συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς. Πέρασμα στην Αλβανία και επίσκεψη στο Αργυρόκαστρο. Άφιξη στoΔυρράχιο το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΔΥΡΡΑΧΙΟ-ΚΟΤΟΡ-ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Μετά το πρωινό θα αφήσουμε την Αλβανία και θα περάσουμε στην περιοχή των Δαλματικών Ακτών. Άφιξη στο Μαυροβούνιο στην περιοχή με την άγρια ομορφιά των φιόρδ. Περνώντας από τα υψώματα Κέτινζε με τις πυργωτές κατοικίες κατηφορίζουμε προς την Αδριατική κοντά στη λίμνη Σκόδρα και φθάνουμε στο θέρετρο Μπάρ όπου συμβιώνουν αρμονικά τα βυζαντινά και ενετικά κτίσματα με τα μουσουλμανικά τεμένη. Στη συνέχεια άφιξη στη γραφική χερσόνησο του Αγίου Στεφάνου και το εξαιρετικό τοπίο Μπούντβα. Συνεχίζουμε με περιήγηση στον περίφημο κόλπο του Κότορ, το νοτιότερο φιόρδ της Ευρώπης με τους μεσαιωνικούς οικισμούς και την αρχαία Επίδαυρο. Διατρέχοντας τα σύνορα της Βοσνίας θα βαδίσουμε σε Κροατικό έδαφος με πρώτη πόλη την βυζαντινή Ραγκούσα. Καταληκτικός σταθμός μας το ενετικό Ντουμπρόβνικ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη που είναι περιτριγυρισμένη από τείχη του 10ου αι., ίσως τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Στο ιστορικό κέντρο θα επισκεφθούμε το φράγκικο μοναστήρι, το παλάτι Σπόνζα και το παλάτι Ρέκτορς, τον καθεδρικό ναό του προστάτη της πόλης Αγίου Βλασσίου κ.α. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στον κεντρικό πεζόδρομο Στράντουν ή Πλάτσα μήκους 300μ. που ενώνει τις δύο πύλες του φρουρίου. Απόγευμα ελεύθερο για τα ψώνια μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.  

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ-ΣΠΛΙΤ-ΤΡΟΓΚΙΡ -ΜΠΙΟΓΚΡΑΝΤ

Πρωινό. Διασχίζοντας τις Δαλματικές Ακτές θα έρθουμε σε ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Αδριατικής το Σπλίτ. Αφιερώνουμε την ξενάγηση στο Ρωμαϊκό Σπαλάτο, την καστροπολιτεία του παλατιού του αυτοκράτορα Διοκλιτιανού. Αναχώρηση για το Τρογκίρ, την μικρή Βενετία των Δαλματικών Ακτών με το Γοτθικό Δουκάτο και τα μπαρόκ παλάτια. Καταληκτικός σταθμός μας το Μπίογκραντ . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΙΟΓΚΡΑΝΤ--ΖΑΝΤΑΡ -ΟΠΑΤΙΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την ενετική πόλη Ζαντάρ, την κυριότερη βάση του βυζαντινού στόλου, που είναι κτισμένη σε χερσόνησο με πλούσιους θησαυρούς και ρωμαϊκή αγορά. Συνεχίζουμε για το θέρετρο της πόλης Οπάτια, την κοσμοπολίτικη λουτρόπολη του Φραγκίσκου Ιωσήφ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ : ΟΠΑΤΙΑ-ΡΙΓΙΕΚΑ-ΤΕΡΓΕΣΤΗ -ΜΕΣΤΡΕ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στην Οπάτια. Αναχώρηση για την μεγαλούπολη της Ριγιέκα. Στη συνέχεια πέρασμα στην Ιταλία και την Τεργέστη. Άφιξη στο Μέστρε της Βενετίας. Ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Βενετίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μέστρε, δείπνο και διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ-ΑΝΚΟΝΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Αγκόνα. Επιβίβαση σε πλοίο της κοινοπραξίας και απόπλους για Πάτρα ώρα 16:30. Τακτοποίηση στις καμπίνες, διανυκτέρευση εν πλώ.

8η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Άφιξη στο ελληνικό λιμάνι το μεσημέρι και επιστροφή στην πόλη μας.

**ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ**

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 570

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 170

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

*5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*και 3* με ημιδιατροφή

  • ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αγκόνα –Πάτρα σε καμπίνες τετράκλινες εσωτερικές ΑΒ4

*Ξεναγός και αρχηγός εκδρομής

*Οδική ασφάλεια εκδρομέων

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Τον δημοτικό φόρο διανυκτέρευσης ανά άτομο

Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους

τα βαπορέτα της Βενετίας

το φαγητό στο πλοίο

ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ: €. 20

ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ: €. 25

ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ: €. 17

ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ: €. 20

ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ: €. 10

*AΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

           *ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ*

Επικοινωνία

Ζαφειρόπουλος Tours

Πλατεία Αγ.Αθανασίου

Καποδιστρίου 6

Τηλέφωνο:

26220 23880